SHOKZ KULAKLIKLARINIZI SIFIRLAMAK ASLINDA NE YAPAR?

Elektronik bir şeyle ilgili yardım almak için bir Google araması yaptıysanız, muhtemelen eski teknoloji atasözünü duymuşsunuzdur: “ Sıfırlamayı denediniz mi?” Bu bilgelik bir nedenden dolayı tekrar tekrar tekrarlanır; bazen gerçekten yardımcı oluyor! Ancak, bir şey her zaman net değildir. Cihazınızı sıfırlamak aslında ne yapar ?

Kulaklıklarınızı Nasıl Sıfırlarsınız?

Her şey sırayla; kulaklığınızı sıfırlamak için nasıl yapılacağını öğrenmeniz gerekir. Aşağıdaki talimatları izleyerek Shokz cihazınızda manuel sıfırlama gerçekleştirebilirsiniz:

  1. Kulaklığınız kapalıyken başlayın.
  2. Ses+ düğmesini 5-7 saniye basılı tutarak eşleştirme moduna girin. Kulaklığınız açılacak ve ardından LED ışığı kırmızı ve mavi renkte yanıp sönecektir.
  3. Çok işlevli düğmeyi, ses düzeyi+ düğmesini ve ses düzeyi düğmesini aynı anda 3-5 saniye basılı tutun. Bip sesleri duyacak ve/veya titreşimleri hissedeceksiniz.
  4. Kulaklıklarınızı kapatın. Kulaklığınız şimdi sıfırlandı ve cihazınızla yeniden eşleştirilebilir. Ayrıca, cihazınızdaki Bluetooth ayarlarına girip Shokz’unuzu silmenizi veya unutmanızı, ardından eşleştirme işlemine başlamadan önce cihazı kapatıp tekrar açmanızı öneririz.

Şimdi, Kulaklıklarınızı Sıfırlamak Ne İşe Yarar?

Shokz mühendislerimize göre, kulaklığınızı sıfırlamanın yaptığı birkaç şey var:

  1. Shokz kulaklığınızı sıfırlamak, cihazda depolanan Bluetooth eşleştirme bilgilerini siler, bu nedenle daha sonra cihazlarınızı onarmanız ve yeniden bağlamanız gerekecektir.
  2. Bir manuel sıfırlama da devre dışı bırakır. Çok noktalı eşleştirme işlevi etkinleştirilirse kulaklığınıza takılır ve kulaklığınızı varsayılan EQ ayarlarına sıfırlar.

Gördüğünüz gibi, kulaklıklarınızı manuel olarak sıfırlamak, yaşayabileceğiniz çoğu bağlantı sorununu çözmenin iyi bir yoludur.