OPENRUN PRO İLE TANIŞIN

Sınırlarınızı zorlamaya açık olun. TanıtımıOpenRun Pro, şimdiye kadarki en kaliteli spor kulaklığımız. Üstün ses, 10 saat müzik ve aramalar ve Hızlı Şarj özelliği dahil gelişmiş teknoloji ile açık kulak dinleme hakkında bildiğiniz her şeyi yeniden tanımlamaya hazırlar.

Yeni amiral gemisi spor kulaklığımız, birinci sınıf ses için iki ek bas geliştiriciye sahip 9. nesil kemik iletim teknolojisi Shokz TurboPitch'i ve bildiğiniz ve sevdiğiniz imzamız açık kulak uyumumuzu sunar.

Benzersiz OpenRun Pro Özellikleri

Shokz TurboPitch Teknolojisiyle Tanışın

Müzik sizi harekete geçirmek içindir. OpenRun Pro kulaklıklar bunu sağlar. OpenRun Pro, orta aralıktan yüksek frekansa kadar net ve net sesler sağlamak için PremiumPitch 2.0 teknolojisinin yanı sıra dönüştürücülerin içine yerleştirilmiş iki birim CoreCushion (bas geliştirici) ile dinlerken her notayı, ritmi ve koroyu deneyimlemenizi sağlar. Bu benzersiz teknoloji, hem en sevdiğiniz sesle hem de çevrenizdeki dünyayla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmanıza olanak tanır.

10 Saat Müzik ve Çağrı

OpenRun Pro, günde iki kez veya uzun egzersiz seansları boyunca size güç sağlamak için 10 saatlik müzik ve çağrı özelliğine sahiptir.

Hızlı şarj

OpenRun Pro, Hızlı Şarj özelliğine sahiptir. Kısa bir koşu gibi mi hissediyorsun? 5 dakikalık hızlı şarj, hareket halindeyken hızlı olabilmeniz için size 1,5 saatlik dinleme süresi sağlar.

Kullanıcı Dostu Yeni Tasarım

OpenRun Pro, daha kolay kontroller için büyütülmüş bir düğme şeklinin yanı sıra daha kolay şarj erişimi için yeni bir şarj bağlantı noktası konumuna sahiptir.

İmza Shokz Özellikleri

Açık Kulak Konforu

OpenRun Pro kulaklıklar, önceki modellere göre %20 daha küçüktür ve yine de özel açık kulak tasarımımıza sahiptir ve gün boyu rahatlık sunar.

Güvenlik ve Bağlantı

OpenRun Pro ile antrenman hedeflerinizi gerçekleştirin ve trafikten, yayalardan, bisikletlilerden ve daha fazlasından haberdar olun. Bisiklet sürerken, koşarken ve herhangi bir zorluğun üstesinden gelirken içiniz rahat olsun.

Güvenli Uyum

Etrafı saran titanyum çerçeve, herhangi bir antrenman, koşu veya yarışma sırasında yerinde kalacak güvenli bir uyum sağlar.

IP55 Suya Dayanıklı

Toza ve neme karşı dayanıklı bir IP55 derecesi ile OpenRun Pro, yağmurlu koşulara, terli sürüşlere veya zorlu koşullara dayanacak kadar sağlamdır.

Çift Gürültü Önleyici Mikrofon

Nerede çalışıyor olursanız olun bir arama yapın. OpenRun Pro, her iki uçta da kristal netliğinde aramalar için çift gürültü önleyici mikrofon ile donatılmıştır.

LeakSlayer Teknolojisi

Minimum ses sızıntısı ile çalma listenizi gizli tutun. Dönüştürücülerimiz, sizin ve egzersiz partnerinizin odaklanmaya devam edebilmesi için mümkün olduğunca fazla sızıntıyı önleyen yönlü deliklere sahiptir.