Shokz OpenRun Pro Kemik İletimli Kulaklık: Sınırlarınızı Zorlayın

Yeni amiral gemimiz Shokz OpenRun Pro, spor kulaklıkları dünyasında devrim yaratıyor. Üstün ses kalitesi, 10 saatlik müzik ve çağrı süresi, hızlı şarj gibi ileri teknoloji özellikleriyle açık kulak kulaklık deneyiminizi yeniden tanımlayın.

Shokz TurboPitch Teknolojisi ile Güçlü Ses Deneyimi

OpenRun Pro, müzikle hareketlenmeniz için tasarlandı. Shokz TurboPitch teknolojisi sayesinde, net ve güçlü sesler sunarken, dönüştürücüler içindeki iki ek bas geliştirici ile müziği her detayına kadar deneyimleyin. PremiumPitch 2.0 teknolojisi ile her notayı, ritmi ve koroyu duyacak, hem favori müziklerinizi hem de çevrenizdeki dünyayı net bir şekilde işiteceksiniz.

10 Saat Müzik ve Çağrı Süresi

OpenRun Pro, uzun antrenman seansları boyunca veya gün içerisinde iki kez kullanımda bile size 10 saat kesintisiz müzik ve çağrı süresi sunar. Güçlü pil kapasitesi, gün boyunca size eşlik eder.

Hızlı Şarj Özelliği

Aceleniz mi var? OpenRun Pro sadece 5 dakikalık hızlı şarj ile 1,5 saatlik kullanım sunar. Kısa koşular veya yoğun günler için mükemmel bir çözüm.

Kullanıcı Dostu Yeni Tasarım

Yeni tasarım, büyütülmüş düğme şekli sayesinde kontrolleri kolaylaştırır. Ayrıca yeni şarj bağlantı noktası ile daha pratik bir şarj deneyimi sağlar.

Shokz Kulaklıkların İmza Özellikleri

Açık Kulak Konforu

OpenRun Pro kulaklıklar, önceki modellere göre %20 daha küçüktür ve özel açık kulak tasarımı ile gün boyu rahatlık sağlar. Spor yaparken kulaklarınız özgür kalır ve konforunuz artar.

Güvenlik ve Bağlantı

Açık kulak tasarımı ile çevrenizden haberdar olun. OpenRun Pro ile antrenman yaparken trafikte, yayalara veya bisikletlilere karşı güvenliğinizi sağlayın.

Güvenli Uyum

Esnek titanyum çerçeve, en zorlu antrenmanlarda bile yerinden kaymadan sabit kalır. Koşarken veya yarışırken kulaklıklarınızın güvende olduğunu bilirsiniz.

IP55 Suya Dayanıklılık

OpenRun Pro, IP55 suya dayanıklılık özelliği ile yağmurlu havalarda, terli antrenmanlarda veya zorlu koşullarda size eşlik eder. Toza ve neme karşı dayanıklı yapısı sayesinde her ortamda güvenle kullanabilirsiniz.

Çift Gürültü Önleyici Mikrofon

Her ortamda arama yapın! Çift gürültü önleyici mikrofon sayesinde, aramalarınızda karşı tarafa net bir ses iletebilirsiniz.

LeakSlayer Teknolojisi

Müziğiniz size özel kalsın! LeakSlayer Teknolojisi ile minimum ses sızıntısı sağlayarak, çalma listenizi gizli tutun ve egzersiz partnerinizi rahatsız etmeyin.